Aangename winter op het water met de Vaillant CV ketel

Aangename winter op het water met de Vaillant CV ketel

Sinds een poosje bewoon ik een woonboot. Eigenlijk is bewonen misschien niet het beste woord om mijn staat daar te omschrijven, want ik heb het kleinste kamertje gepakt van de woonboot waar ik nu een matras heb liggen en waar ik een kookplaatje heb staan om voor mijzelf tenminste een kostje te kunnen bereiden, en ik heb er enkele van mijn fijnste boeken liggen. De rest van de dagen spendeer ik in de rest van de boot, die ik levensvatbaar probeer te maken nadat daar door de vorige bewoners al jaren lang nauwelijks naar is omgekeken. Ikzelf wil het echter compleet anders doen en ben daarom flink aan het investeren in het opknappen van de boot. Niet zo gek ook, ik ben van plan hier een leven lang te gaan wonen en doe er daarom ook het liefst alles aan om dat een zo aangenaam mogelijk verblijf te laten zijn. Eerst denk je natuurlijk aan alle praktische zaken, aan de eerste levensbehoeften. Een van de belangrijkste is daarin voor mij toch wel dat het er aangenaam warm kan worden. Ik koos voor een Vaillant CV ketelHolland warmte om hier te installeren. Ik ben zeer te spreken over dit merk ketel, want de Vaillant CV ketel is niet voor niets een van de ketels met het hoogste rendement, ze zijn echt enorm zuinig. De winter is er over enkele maanden weer en dan ben ik liever goed voorbereid, dan maak ik het een zeer aangename winter!